Ελληνικά

Share

Με απόφαση των Δ.Σ. των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Τυποποίησης CEN & CENELEC και κατόπιν σχετικής διαδικασίας επιλογής μέσα από αριθμό εμπειρογνωμόνων από πολλές Ευρωπαϊκές χώρες μέσω τελική ψηφοφορίας,  ανακοινώθηκε ότι η προτεινόμενη από τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS) κα Ανθή Χαραλάμπους, επιλέγηκε να συμμετάσχει στο Συμβουλευτικό Σώμα Βιομηχανίας (IAF).

Η κα Χαραλάμπους είναι Διευθύντρια του Τμήματος Ενέργειας & Περιβάλλοντος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) με πλούσιο βιογραφικό το οποίο και ικανοποιεί όλα τα κριτήρια που τέθηκαν για την κατηγορία AΠΕ & Διαχείριση Ενέργειας.

Όπως τονίζεται από τις CEN&CENELEC,  ο διάλογος με τους εταίρους στην Ευρώπη για τα θέματα Βιομηχανίας θεωρείται υψηλής σημασίας και η παρουσία της κας Χαραλάμπους στο διάλογο αυτό θα δώσει νέες διαστάσεις στη δυναμική που θ’ αναπτύξει το Σώμα για τα θέματα της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.

Ο CYS συγχαίρει θερμά την κα Χαραλάμπους για την επιτυχία της και της εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο της! Η επιτυχία της επιλογής της και κατόπιν της εκλογής της, αποτελεί τιμή για το πρόσωπό της ως εμπειρογνώμονας, για την ΟΕΒ και τον CYS αλλά και για τη χώρα μας η οποία επιλέγηκε σ’ αυτό το σημαντικό βήμα για να προσφέρει τις υπηρεσίες της υπέρ της τυποποίησης για τη βιομηχανία στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Ο CYS θα βρίσκεται στο πλευρό της για ότι βοήθεια χρειαστεί, υποστήριξη και συνεργασία.  

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ