Ελληνικά

Share

 Τη χρονιά που διανύσαμε βιώσαμε πρωτόγνωρες προκλήσεις τόσο στη χώρα μας όσο και στην υφήλιο. Παρόλα αυτά, η Διεύθυνση και το Ανθρώπινο Δυναμικό του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS), αισθάνεται ικανοποίηση διότι το 2020 παραμείναμε επικεντρωμένοι στους  στόχους  μας  και προσπαθήσαμε να φανούμε χρήσιμοι και υποστηρικτικοί προς τους κοινωνικούς μας εταίρους.

Στην Έκθεση καταγράφονται οι σημαντικότερες δράσεις, γεγονότα και αξιοσημείωτες δραστηριότητες  τις οποίες υλοποίησε κατά το 2020, η Διεύθυνση και το προσωπικό του CYS, με απώτερο σκοπό την  εκπλήρωση του οράματός μας,  την εδραίωση των προτύπων ως απαραίτητων εργαλείων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της κοινωνίας μας.

Συγκεκριμένα, η Έκθεση αποτυπώνει, ανάμεσα σε άλλα, τις δράσεις του CYS όσον αφορά τη συμβολή της Τυποποίησης στην αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 καθώς επίσης και τα γεγονότα ορόσημα της χρονιάς που μας πέρασε.

Εξίσου σημαντική είναι  και η αναφορά  στη διαχρονική μας αποστολή, μέσω συντονισμένων προσπαθειών, για συνέχιση και ενίσχυση της παρουσίας μας στην Ευρωπαϊκή αλλά και Διεθνή αρένα της Τυποποίησης, συμμετέχοντας ενεργά στις Τεχνικές Επιτροπές Τυποποίησης. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ρόλο μας για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση γύρω από τρέχουσες εξελίξεις στη διεθνή και Ευρωπαϊκή σκηνή της Τυποποίησης καθώς και την κατανόηση της σωστής εφαρμογής των προτύπων στην Κύπρο.

Ευελπιστούμε ότι το περιεχόμενο της Έκθεσης θα σας φανεί ενδιαφέρον και χρήσιμο.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το αρχείο.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ