Tuesday, 28 February 2017 08:19

Ημερίδα CYS «Η αναμενόμενη νέα έκδοση του CYS EN ISO/IEC 17025 Γενικές απαιτήσεις για την ικανότητα των εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων»

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει την Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2017 ημερίδα με θέμα:

«Η αναμενόμενη νέα έκδοση του CYS EN ISO/IEC 17025

Γενικές απαιτήσεις για την ικανότητα των εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων»

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Cleopatra στη Λευκωσία στις 09:30 π.μ. και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο. 

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για το νέο υπό έκδοση πρότυπο που αναμένεται να εκδοθεί εντός του 2017 και στη νέα αυτή έκδοση, θα συμπεριλαμβάνονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη του έκδοση. Βασικός εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο Δρ. Γεώργιος Αναστασόπουλος, ο οποίος είναι Γενικός Διευθυντής του Αμερικανικού Οργανισμού Διαπίστευσης (IAS), και ενεργό μέλος της Ομάδας Εργασίας WG44 της Διεθνούς Επιτροπής Τυποποίησης ISO/CASCO, που ανέλαβε την αναθεώρηση του προτύπου.

Στην ημερίδα θα κληθούν να συμμετέχουν Διευθυντές και στελέχη εργαστηρίων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στελέχη επιχειρήσεων που διαθέτουν εργαστήρια, Τεχνικοί Υπεύθυνοι και Υπεύθυνοι Διαχείρισης Ποιότητας Εργαστηρίων, Φορέων Πιστοποίησης και Φορέων Ελέγχου, Σύμβουλοι Συστημάτων Διαχείρισης Εργαστηρίων, Φορέων Πιστοποίησης και Φορέων Ελέγχου, Αξιολογητές Φορέων Διαπίστευσης και Φορέων Πιστοποίησης.

Η ημερίδα γίνεται με τη στήριξη του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Ποιότητας (ΚΟΠΠ), Εθνικού Φορέα Διαπίστευσης της Κύπρου.

Χορηγοί της ημερίδας είναι οι εταιρίες A.J. Vouros Ltd και Biotronics Ltd.

Για την πρόσκληση, το πρόγραμμα και όλες τις σχετικές πληροφορίες για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ Πατήστε εδώ