Share

 Πρώτη προτεραιότητα του CYS σε Εθνικό επίπεδο αποτελεί η προώθηση των Ευρωπαϊκών, Διεθνών και Εθνικών προτύπων στη βιομηχανία, τις υπηρεσίες και όλους τους τομείς της οικονομικής δραστηριότητας της Κύπρου. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορους τρόπους αλλά πρωτίστως με τη διοργάνωση εκπαιδευτικών και ενημερωτικών προγραμμάτων. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ο CYS συνεχίζει την προσφορά υπηρεσιών ενημέρωσης, πληροφόρησης και κατάρτισης των ενδιαφερομένων μερών, για τις νέες εξελίξεις στο χώρο της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς Τυποποίησης. Για το σκοπό αυτό, διοργανώνει πλειάδα, εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε θέματα που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της κυπριακής οικονομίας.

Ο CYS, στοχεύει στην εκπαίδευση και κατάρτιση σε θέματα που αφορούν τα πρότυπα και την ποιότητα γενικότερα, με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων των συμμετεχόντων σε ένα ανταγωνιστικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.

Ο Οργανισμός διοργανώνει επιχορηγημένα, πολυεπιχειρησιακά και ενδοεπιχειρησιακά πρακτικά προγράμματα σε εταιρείες/ οργανισμούς που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες τους αναφορικά με τα πρότυπα και την ποιότητα.

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα εγκεκριμένα από την ΑνΑΔ εκπαιδευτικά προγράμματα του CYS για το Α’ εξάμηνο 2021.

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE