Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην Κύπρο τον Εκλελεγμένο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης CENELEC κ. Wolfgang Niedziella στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2021.

Το πρωί της 25ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί υπηρεσιακή συνάντηση στα γραφεία του CYS, στην οποία θα συμμετέχουν ο Προέδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση και Λειτουργοί και στην οποία θα παρουσιαστούν οι δραστηριότητες στον τομέα της ηλεκτροτεχνικής τυποποίησης αλλά και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Κύπρος στην εφαρμογή των προτύπων. Από την πλευρά του ο κ. Wolfgang Niedziella θα παρουσιάσει τις στρατηγικές επιδιώξεις της CENELEC και τους στόχους του εν όψει της επικειμένης ανάληψης των καθηκόντων του στην προεδρία της CENΕLEC για την επόμενη διετία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του, ο εκλεκτός φιλοξενούμενος θα συναντηθεί επίσης με τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders) του τομέα της ηλεκτροτεχνικής τυποποίησης και θα ενημερωθεί για τις δράσεις και τα έργα της Κύπρου στον τομέα της ενέργειας, ειδικότερα. Ο CYS, για το σκοπό αυτό, θα διοργανώσει γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν με παρουσιάσεις η VTT Vasiliko Ltd (VTTV) - θυγατρική εταιρεία της VTTI Group, η Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου, η Δημόσια Επιχείρηση Φυσικού Αερίου (ΔΕΦΑ) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Οι παρουσιάσεις θα ενημερώσουν τον Εκλελεγμένο πρόεδρο για τα έργα που υλοποιούνται στην Κύπρο και τις δράσεις τους στον τομέα της ενέργειας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί  και στη σύνδεση των δραστηριοτήτων τους με θέματα ποιότητας, βιωσιμότητας και αειφορίας με την εφαρμογή προτύπων. Το γεύμα είναι ευγενική χορηγία της VTT Vasiliko Ltd (VTTV) την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη της.

 

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE