Share

Με επιτυχία στέφθηκε η φιλοξενία στην Κύπρο από τον CYS, του Εκλελεγμένου Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης CENELEC κ. Wolfgang Niedziella στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της επίσκεψης του ο Εκλελεγμένος Πρόεδρος της CENELEC είχε υπηρεσιακή συνάντηση στα γραφεία του CYS, στην οποία παρόντες ήταν ο Προέδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CYS κ. Όθωνας Θεοδούλου και το μέλος του Συμβουλίου κ. Αντρέας Κυπριανού, η Γενική Διευθύντρια του Οργανισμού, ο Διευθυντής Τυποποίησης και αρμόδιοι Λειτουργοί Τυποποίησης.

Στη συνέχεια, ο κ. Wolfgang Niedziella κατά τη διάρκεια γεύματος εργασίας συναντήθηκε με τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders) στον τομέα της ενέργειας και καινοτομίας και ενημερώθηκε για τις δράσεις και τα έργα της Κύπρου στον τομέα. Το γεύμα εργασίας που διοργανώθηκε ήταν ευγενική χορηγία της VTT Vasiliko Ltd (VTTV).

Τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του στις 26 Οκτωβρίου 2021 ο Εκλεγμένος Πρόεδρος της CENELEC φιλοξενήθηκε στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων(ΟΕΒ) και συνομίλησε με τους Εθνικούς Αντιπροσώπους του CYS και εκπροσώπους αριθμού συνδέσμων που δραστηριοποιούνται στον ηλεκτροτεχνικό και ενεργειακό τομέα και που παρευρέθηκαν για να συζητήσουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE