Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης είναι στην ευχάριστή θέση να πληροφορήσει τα ενδιαφερόμενα μέρη ότι έχει εκδώσει την Ετήσια Έκθεση για το έτος 2021. Η Ετήσια Έκθεση περιλαμβάνει τα επιτεύγματα του CYS και τις δραστηριότητες του σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο,  και αποτελεί μια προσπάθεια προβολής και προώθησης του έργου του.

Στην έκθεση γίνεται αναφορά στα γεγονότα ορόσημα καθώς και τις δραστηριότητες που υλοποιήθηκαν μέσα σε μια χρονιά, η οποία είχε προκλήσεις λόγω της πανδημίας του Covid-19 και των μέτρων που εφαρμόστηκαν για την αντιμετώπιση της. Ο Οργανισμός κατάφερε χρησιμοποιώντας σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία και μεθόδους να συμμετέχει ενεργά στις ευρωπαϊκές και διεθνείς του υποχρεώσεις και να υλοποιήσει τις ενέργειες του πλάνου δράσης του σε εθνικό επίπεδο όπως αυτές καθορίστηκαν κατά τη διάρκεια εκπόνησης του στρατηγικού του σχεδίου.

Η παρούσα έκθεση δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς την συνεισφορά των μελών του προσωπικού, της Διεύθυνσης, της Γενικής Διεύθυνσης και του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι ετήσιες εκθέσεις από το 2008 μέχρι και το 2021 είναι δημοσιευμένες στον ιστότοπο του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Οργανισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22 411 411 ή στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE