Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) από την Τετάρτη 01 Μαρτίου, 2023 θέτει σε λειτουργία την καινούρια, αναβαθμισμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα διάθεσης προτύπων.  

Χάρη στον απλοποιημένο της σχεδιασμό και την ανανεωμένη της δομή, προσφέρει άμεσα στους χρήστες τις πληροφορίες που αναζητούν και έτσι η πλοήγηση γίνεται πιο εύκολη και πιο γρήγορη.

Το νέο σύστημα δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του ΕΤΕΚ για:

  • απευθείας πρόσβαση και κατάβαση 3 Ευρωπαϊκών (CYS EN, CYS EN ISO, CYS EN IEC) ή/και εθνικών πρότυπων (CYS, CYS ISO) χωρίς οποιαδήποτε χρέωση. (σημειώνεται ότι το ΕΤΕΚ καταβάλλει ετήσια συνδρομή προς τον CYS)
  • απευθείας εγγραφή στα επιπλέον συνδρομητικά σχήματα με επιπρόσθετα προνόμια, έναντι πολύ χαμηλού ετήσιου τέλους.

Δικαιούχοι, είναι όλα τα μέλη του ΕΤΕΚ (φυσικά πρόσωπα) τα οποία έχουν σε ισχύ άδεια άσκησης επαγγέλματος για το 2023 και τακτοποιημένες τις τρέχουσες οικονομικές τους υποχρεώσεις, καθώς και άνεργοι, συνταξιούχοι ή κάτοικοι εξωτερικού, οι οποίοι με βάση την επαγγελματική τους ιδιότητα είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών του ΕΤΕΚ.

Η διαδικασία εγγραφής στη νέα πλατφόρμα αφορά τους υφιστάμενους χρήστες καθώς και τους εν δυνάμει δικαιούχους και μπορεί να ολοκληρωθεί ακολουθώντας τα βήματα στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο https://std-ol.cys.org.cy/RegisterEtek

 Οι δικαιούχοι με εν ισχύι άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το 2023 έχουν τη δυνατότητα κατάβασης των 3 προτύπων μέχρι και το τέλος Φεβρουαρίου 2024.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS στα τηλέφωνα 22 411414 / 22 411413, στο ηλ.ταχυδρομείο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

   
   

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE