Share

 Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) προσκλήθηκε και συμμετείχε στο Συνέδριο Τεχνολογίας ‘’Rebooting the Maritime Industry’’ που διοργάνωσε στη Λεμεσό στις 21/4/2023 η εταιρεία Fameline Technologies Group.

Το Συνέδριο ήταν μοναδικό στο είδος του, απευθυνόταν σε κοινό που προερχόταν από τον κλάδο της Ναυτιλίας και κάλυψε θεματολογία που απασχολεί τον κλάδο και συνδέεται με τις σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής και του μέλλοντος. Οι εξαίρετοι εισηγητές κάλυψαν με μεγάλη επιτυχία τη θεματολογία για την οποία διέθεταν την ανάλογη εμπειρία και γνώσεις, απαντώντας πλήρως τα ερωτήματα που τέθηκαν από τους Συνέδρους.

Σημαντικές αναφορές έγιναν στα θέματα προσδοκώμενης υψηλής ποιότητας των νέων τεχνολογικών προκλήσεων με τη χρήση προτύπων.

Το συνέδριο διοργανώθηκε στο πλαίσιο της Έκθεσης ‘’East Med Marine & Offshore Exhibition’’που διοργάνωσε με εξίσου μεγάλη επιτυχία η εταιρεία Fameline Energy.

Τον CYS εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Τυποποίησης Πάμπος Καμμάς και ο Λειτουργός Τυποποίησης Γιάννης Βασιάδης.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, δόθηκε η δυνατότητα πραγματοποίησης διμερούς υπηρεσιακής συνάντησης μεταξύ στελεχών του CYS και του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου κατά την οποία συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν κοινές δράσεις που προωθούν την ποιότητα στο Κυπριακό Ναυτιλιακό Τομέα.

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE