Ελληνικά
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 07:21

Τα ISO – Πρότυπα τώρα Διαθέσιμα σε Ηλεκτρονική Μορφή και από την ιστοσελίδα του CYS

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) ως πλήρες μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) παρέχει τώρα στους πελάτες του τη δυνατότητα άμεσης εξασφάλισης Διεθνών Προτύπων (ISO) ηλεκτρονικά, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος ISO Webstore.  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν μέσω της ιστοσελίδας του CYS www.cys.org.cy  με την ονομασία Buy ISO Standards  ή στο http//: isostore.cys.org.cy.

Η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί προϊόν αυξανόμενης ζήτησης των Διεθνών Προτύπων και αιτήματος των ενδιαφερομένων για γρήγορη και εύκολη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή που ζούμε.

Στο κουτάκι αναζήτησης της σελίδας του ISO Webstore,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν οποιοδήποτε διεθνές πρότυπο από τον διαθέσιμο και πλήρως ενημερωμένο και επικαιροποιημένο κατάλογο.  Με μια απλή διαδικασία αγοράς, η  παραγγελία αποστέλλεται άμεσα είτε  ηλεκτρονικά σε μορφή pdf,  είτε σε έντυπη μορφή. Οι μέθοδοι πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα, κατάθεση χρημάτων ή Paypal.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επί του θέματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης (ΚΕΠΕ) του CYS στα τηλέφωνα 22411413/14.