Ελληνικά
Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015 07:32

Εκδήλωση CYS για την ποιότητα στον Αναδυόμενο Τομέα των Υδρογονανθράκων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκδήλωση CYS για την ποιότητα στον Αναδυόμενο Τομέα των Υδρογονανθράκων

O Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος εκπαίδευσης που εφαρμόζει για θέματα στον τομέα των υδρογονανθράκων, διοργάνωσε συνάντηση γνωριμίας με τίτλο Networking Meeting – «QUALITY INFRASTRUCTURE IN THE OIL & GAS SECTOR».

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Νοεμβρίου, 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας, παρευρέθηκαν ηγετικά στελέχη από ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα των υδρογονανθράκων, αδειοδοτημένες εταιρείες και εμπειρογνώμονες.  

Συνδιοργανωτής της εκδήλωσης ήταν η Υπηρεσία Υδρογονανθράκων του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.  Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του CYS Κικούλα Κότσαπα και ο Αναπληρωτής Διευθυντής της Υπηρεσίας Υδρογονανθράκων Δρ. Στέλιος Νικολαΐδης.  Ακολούθησε  παρουσίαση για τις δραστηριότητες του CYS στους τομείς της Τυποποίησης και Πιστοποίησης και κατόπιν ο υπεύθυνος του έργου από τον Ισραηλινό Οργανισμό Τυποποίησης SII, ανέπτυξε τους σκοπούς και στόχους του προγράμματος καλώντας όλους τους εταίρους του τομέα να συνεργαστούν για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Με την καθοδήγηση του Υπουργείου Ενέργειας του Ισραήλ και του SII, θα διοργανωθεί την πρώτη βδομάδα Δεκεμβρίου ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης για την τυποποίηση και την ποιότητα στο τομέα των υδρογονανθράκων με επίκεντρο Εργαστήρι για τους εταίρους στον τομέα, που θα υλοποιηθεί στις 3 Δεκεμβρίου, 2014.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

466c1

 

466d

466e

466f

466g