Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 12:34

Φιλοξενία της 46ης Γενικής Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Υποεπιτροπής Τυποποίησης CEN TC 136 SC1 Playground Equipment for Children

O Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και η Κυπριακή Εταιρία Πιστοποίησης (ΚΕΠ), φιλοξένησαν με μεγάλη επιτυχία στις 18 με 20 Μαΐου 2015, σε ξενοδοχείο του Πρωταρά, την 46η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Τεχνικής Yποεπιτροπής Τυποποίησης CEN/TC 136 SC1 «Playground and Equipment for Children».

IMG 1026A

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν 40 περίπου εκπρόσωποι των οργανισμών τυποποίησης 15 Ευρωπαϊκών χωρών, ανάμεσα στους οποίους και η Κύπρος με τριμελή αντιπροσωπεία. Η Κύπρος συμμετέχει ενεργά από το 2012 στις δραστηριότητες της CEN TC 136 SC1, αλλά και σε αριθμό Ομάδων Εργασίας που λειτουργούν κάτω από αυτή. Εκπρόσωπος της Κύπρου μέσω του CYS, είναι ο κ. Δημήτρης Βαρζακάκος, Υπεύθυνος του Τομέα Τεχνικών Ελέγχων της ΚΕΠ.

Κατά τη συνέλευση συζητήθηκαν τα σχόλια που λήφθηκαν κατά τη δημόσια κρίση των προσχεδίων της υποεπιτροπής, η πρόοδος των εργασιών των ομάδων εργασίας της CEN TC 136 SC1, οι νέες εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή και διεθνή τυποποίηση, καθώς και θέματα Ευρωπαϊκής νομοθεσίας και κανονισμών, που διέπουν τον τομέα.

Στις 19 Μάϊου διοργανώθηκε για τους συμμετέχοντες Κυπριακή βραδιά με παραδοσιακά εδέσματα και μουσική. Χορηγοί της φιλοξενίας ήταν τo Ιδιωτικό Νοσοκομείο Πολυκλινική Υγεία, η Cyta, η Hellenic Alico Life Insurance Company Ltd και η Τράπεζα Κύπρου.

ygia

__________________________________________________________________________________________________

cyta  alico  boc