Ελληνικά
Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015 05:54

Διεθνής Ημέρα Προτύπων 14/10/2015 – CΥStandarDΑΥ από τον CYS

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) για δεύτερη συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Ημερίδα “CΥStandarDΑΥ 2015” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2015, μεταξύ των ωρών 9:30 – 12:30, στην αίθουσα Ελιά στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστος Πατσαλίδης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κικούλα Κότσαπα και η Γεν. Διευθύντρια των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Τυποποίησης CEN/CENELECElenaSantiago (σε οπτικογράφηση).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις για:

  • το έργο και τις δραστηριότητες του CYS για τη χρονική περίοδο 2014-2015,
  • το σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ CYS-ETEK για τα οφέλη και την προσβασιμότητα των μηχανικών στα Ευρωπαϊκά πρότυπα,
  • τις καλές πρακτικές και τα πλεονεκτήματα από την ενεργό συμμετοχή εκπροσώπων μας στην Ευρωπαϊκή Τυποποίηση
  • τη δημιουργία Εθνικού προτύπου για το Λευκαρίτικο Κέντημα και τη σημασία της Τυποποίησης στη διατήρηση της Πολιτιστικής μας Κληρονομίας.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν ανώτερα και ανώτατα διευθυντικά στελέχη του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εκπρόσωποι από Οργανώσεις και φορείς του ιδιωτικού τομέα, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες συνεργάτες του Οργανισμού από όλους τους τομείς της οικονομίας και κοινωνίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό με ελεύθερη είσοδο.

pr2015