Ελληνικά
Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 12:04

Δημόσια κρίση προσχεδίου του προτύπου ISO/DIS 45001 Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), στις 12 Φεβρουαρίου 2016 σε δημόσια κρίση, το προσχέδιο του διεθνούς προτύπου ISO/DIS 45001 Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use.

Ο CYS ως ισότιμο μέλος των Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 12η Απριλίου 2016.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (Τηλ.: 22411413/414, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).