Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 12:04

Δημόσια κρίση προσχεδίου του προτύπου ISO/DIS 45001 Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO), στις 12 Φεβρουαρίου 2016 σε δημόσια κρίση, το προσχέδιο του διεθνούς προτύπου ISO/DIS 45001 Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use.

Ο CYS ως ισότιμο μέλος των Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 12η Απριλίου 2016.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (Τηλ.: 22411413/414, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

Ανακοίνωση για την Έκδοση Άδειας Εγκαταστατών Εσωτερικής Καλωδίωσης και Επίσκεψη πολιτών για μελέτη/αγορά προτύπων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ