Ελληνικά
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016 04:48

Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) - Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου στο CΥStandarDΑΥ στις 14/10/2016

Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ CYS – Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου αναμένεται να υπογραφεί κατά τη διάρκεια της Ημερίδας “CΥStandarDΑΥ 2016” που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2016, μεταξύ των ωρών 9:30 – 12:45, στην αίθουσα Ελιά στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Στόχος του Μνημονίου είναι η εδραίωση συνεργασίας και η ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ CYS και Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, η προαγωγή δραστηριοτήτων των δύο Οργανισμών στους τομείς κοινού ενδιαφέροντος, η αξιοποίηση εμπειριών των δύο Ιδρυμάτων προς κοινό όφελος και η αμοιβαία πληροφόρηση για επίκαιρα θέματα που ενδιαφέρουν και τα δύο μέρη.

Τυποποίηση και Ακαδημαϊκή κοινότητα συνδέονται διαχρονικά με στενούς δεσμούς στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για έρευνα και καινοτομία. Η τεχνολογία αποτελεί τη βάση στην οποία η Τυποποίηση στηρίζει τους στόχους της για εκπόνηση νέων προτύπων. Οι Ακαδημαϊκοί αποτελούν σημαντικό μέρος των χιλιάδων εθελοντών που προσφέρουν υπηρεσίες εμπειρογνωμοσύνης στην Τυποποίηση.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό με ελεύθερη είσοδο.