Ελληνικά
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 09:12

Δημόσια κρίση προσχεδίου του προτύπου prEN ISO 22000 Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί από το Διεθνή και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τυποποίησης (ISO& CEN) στις 13 Απριλίου 2017, σε παράλληλη δημόσια κρίση, το προσχέδιο του προτύπου prENISO 22000 Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain (ISO/DIS 22000:2017).

Ο CYS ως πλήρες μέλος των Ευρωπαϊκών & Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στη διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου στη ψήφιση του προσχεδίου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων και εισήγησης ψήφου προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 9η Ιουνίου 2017.

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (Τηλ.: 22411413/414, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).