Ελληνικά
Τετάρτη, 24 Μαϊος 2017 20:17

Δημόσια κρίση του δεύτερου προσχεδίου του προτύπου ISO/DIS.2 45001 Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί στις 24 Μαΐου 2017 σε δημόσια κρίση, το δεύτερο προσχέδιο του διεθνούς προτύπου ISO/DIS.2 45001 Occupational health and safety management systems -- Requirements with guidance for use.

 

Ο CYS ως ισότιμο μέλος των Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 24η Ιουνίου 2017.

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS  στα τηλέφωνα  22411413/414 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.