Ελληνικά
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 08:41

Εκπαιδευτικά Προγράμματα Β' Εξαμήνου 2017

ΑΝΑΔ

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) έχει την ευθύνη του συντονισμού και του εκπαιδευτικού προγραμματισμού του Οργανισμού. Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του σαν ίδρυμα κατάρτισης ενθαρρύνει τη διενέργεια εξειδικευμένων προγραμμάτων κατάρτισης.

Το Κέντρο έχει σαν στόχο του να προάγει τη γνώση γύρω από τα ευρωπαϊκά, διεθνή και εθνικά πρότυπα και γενικά θέματα που αφορούν τον ευρύτερο τομέα της ποιότητας. Ειδικότερα οι τομείς δράσεις του Κέντρου αφορούν θέματα που σχετίζονται με τεχνολογία, διαχείριση ποιότητας, θέματα που απορρέουν από οδηγίες, Κανονισμούς και Εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορούν θέματα τυποποίησης και ποιότητας.

Για το Β’ εξάμηνο 2017 έχει υποβάλει στην Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) στο πλαίσιο του Σχεδίου Πολυεπιχειρησιακά Προγράμματα Συνεχιζόμενης Κατάρτισης- Συνήθη 12 εκπαιδευτικά προγράμματα.

Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι επιχορηγημένα από την ΑνΑΔ. Γίνονται ειδικές τιμές για φοιτητές και άτομα που δεν είναι δικαιούχοι επιχηρήγησης (αυτοεργοδοτούμενοι, δημόσιοι υπάλληλοι).

Πατήστε εδώ για να βρείτε τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή/και δήλωση συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με το Τμήμα εκπαίδευσης του Οργανισμού στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή καλέστε στο 22411442.