Ελληνικά
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 11:27

Διεθνής Ημέρα Προτύπων 13/10/2017 – CΥStandarDΑΥ από τον CYS

CYStandarDay2017

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων, ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) για τέταρτη συνεχή χρονιά, διοργανώνει την Ημερίδα “CΥStandarDΑΥ 2017” η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2017, μεταξύ των ωρών 9:30 – 12:45, στο Αμφιθέατρο της CYTA που βρίσκεται στα Κεντρικά Γραφεία της στο Στρόβολο.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο έντιμος Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κικούλα Κότσαπα.

Για πρώτη φορά ο CYS θα βραβεύσει μέσω του σχεδίου βραβεύσεων εξωτερικών συνεργατών, το Δρ. Κρίστη Χρυσοστόμου (στην κατηγορία “Εθνικός Αντιπρόσωπος”) και την κα Δέσποινα Ζάκου (στην κατηγορία “Μέλος Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής” ) για την συνολική προσφορά τους στην Τυποποίηση.

Όπως κάθε χρόνο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναγνωστεί το Παγκόσμιο μήνυμα των Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης για τους εορτασμούς της εν λόγω ημέρας, το οποίο φέτος έχει ως κεντρικό θέμα «Έξυπνες πόλεις μέσα από τη χρήση των προτύπων».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις από:

  • Λειτουργούς του CYS για το έργο και τις δραστηριότητες του για τη χρονική περίοδο 2016-2017
  • Λειτουργό του CYS για τις Έξυπνες πόλεις μέσα από τη χρήση των προτύπων,
  • Εκπρόσωπο της CYTA,
  • το Δήμαρχο Στροβόλου για την εφαρμογή των προτύπων και τα οφέλη που έχει αποκομίσει μέσα από αυτή η Τοπική Αυτοδιοίκηση,
  • Δημοτικό Σύμβουλο Στροβόλου για την πλατφόρμα INSPEC2T για την επικοινωνία των δημοτών και Αστυνομίας Κύπρου.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να παραστούν ανώτερα και ανώτατα διευθυντικά στελέχη του δημοσίου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εκπρόσωποι από Οργανώσεις και φορείς του ιδιωτικού τομέα, ακαδημαϊκοί, επαγγελματίες συνεργάτες του Οργανισμού από όλους τους τομείς της οικονομίας και κοινωνίας.

Η εκδήλωση, χορηγός της οποίας είναι η CYTA, είναι ανοικτή προς το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του CYS, www.cys.org.cy.