Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018 09:07

Δημόσια κρίση προσχεδίου του προτύπου FprEN ISO 22000 Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί από το Διεθνή και Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τυποποίησης (ISO& CEN), σε παράλληλη δημόσια κρίση, το προσχέδιο του προτύπου FprEN ISO 22000 Food safety management systems - Requirements for any organization in the food chain.

Ο CYS ως πλήρες μέλος των Ευρωπαϊκών & Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στη διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου στη ψήφιση του προσχεδίου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων και εισήγησης ψήφου προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 4η Απριλίου 2018.

 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (Τηλ.: 22411413/414, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Ανακοίνωση για την Έκδοση Άδειας Εγκαταστατών Εσωτερικής Καλωδίωσης και Επίσκεψη πολιτών για μελέτη/αγορά προτύπων. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ