Ελληνικά
Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 16:15

Ανοικτή Ημερίδα CYS για τη Νέα Έκδοση του CYS EN ISO 22000:2018 Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων - Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων

ISO 22000

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) επιθυμεί να ενημερώσει ότι διοργανώνει την Παρασκευή 13 Ιουλίου, 2018 ημερίδα με θέμα: «Η νέα έκδοση του CYS EN ISO 22000:2018 Συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων - Απαιτήσεις για τους οργανισμούς της αλυσίδας τροφίμων»

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Cleopatra στη Λευκωσία στις 09:30 π.μ. και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο. 

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις βασικές απαιτήσεις του CYS EN ISO 22000:2018, τις αλλαγές που περιέχει η νέα έκδοση σε σχέση με την προηγούμενη, το χρόνο συνύπαρξής των δύο εκδόσεων κ.α.

Βασικός εισηγητής στην ημερίδα θα είναι συνεργάτης του CYS, κ. Δημήτριος Κατσιέρης, ο οποίος συμμετείχε ενεργά στην Ομάδα Εργασίας WG8 της Διεθνούς Επιτροπής Τυποποίησης ISO TC 34/SC17, που ανέλαβε την αναθεώρηση του προτύπου.

Στην ημερίδα θα κληθούν να συμμετέχουν στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς παραγωγής, μεταποίησης, συσκευασίας, αποθήκευσης και πώλησης τροφίμων & ποτών, ζωοτροφών, καθώς και της ξενοδοχειακής κι επισιτιστικής βιομηχανίας, Αρμόδιες Αρχές, Συμβούλους & Επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων κλπ.

Η ημερίδα γίνεται με τη στήριξη των Υγειονομικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας.

Πατήστε πιο κάτω για την πρόσκληση και δήλωση συμμετοχής

Πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής