Ελληνικά
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 06:09

Βράβευση Εξωτερικών Συνεργατών του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) CΥStandarDΑΥ2018 – 04/10/2018

certificate blank 400 clr 7116

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο CYS βραβεύει μέσω του Σχεδίου Βραβεύσεων Εξωτερικών Συνεργατών, Κύπριους εμπειρογνώμονες-συνεργάτες για την εθελοντική συνολική προσφορά τους στην Τυποποίηση. Οι βραβεύσεις θα αποτελέσουν μέρος της εκδήλωσης “CΥStandarDΑΥ 2018”, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων, στις 04 Οκτωβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 10:00 – 12:30, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Σκοπός της βράβευσης είναι η αναγνώριση και η επιβράβευση ατόμων που επέδειξαν υψηλό επαγγελματισμό και ουσιαστική συνεισφορά, συμμετέχοντας εθελοντικά στις δραστηριότητες της Τυποποίησης και συμβάλλοντας με ενέργειές τους στην αναβάθμιση της ποιότητας στην Κύπρο. Στην κατηγορία “Εθνικός Αντιπρόσωπος” το βραβείο θα απονεμηθεί στο κ. Λούη Λοΐζου και στην κατηγορία “Μέλος Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής” στον κ. Χριστόδουλο Χατζηγεωργίου.

Ο κ. Λούης Λοΐζου εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Συμβούλων Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΕΣΕΚ) και είναι ιδρυτής και Ανώτατος Εκτελεστικός Σύμβουλος της εταιρείας CBA Conquest Business Advisors. Ο κ. Λοΐζου είναι Εθνικός Αντιπρόσωπος του CYS στην Ευρωπαϊκή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης CEN/TC 447: Horizontal standards for the provision of services.

Ο κ. Χριστόδουλος Χατζηγεωργίου είναι Α΄ Γεωλογικός Λειτουργός στο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος και μέλος στις ακόλουθες Εθνικές Τεχνικές Επιτροπές Τυποποίησης:

  • CYS TC 05: Φυσικός Λίθος (Πρόεδρος)
  • CYS TC 02: Αδρανή Υλικά
  • CYS TC 04: Τοιχοποιία από Άργιλο
  • CYS TC 06: Σκυρόδεμα
  • CYS TC 14: Προκατασκευασμένα από Σκυρόδεμα
  • CYS TC 18: Ευρωκώδικες.

Τόσο ο κ. Λοΐζου όσο και ο κ. Χατζηγεωργίου, διατηρούν άριστες σχέσεις με τους αρμόδιους Λειτουργούς και τη Διεύθυνση του CYS, έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη διάχυση και ορθολογική χρήση των διεθνών και Ευρωπαϊκών προτύπων στην Κυπριακή κοινωνία.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς το κοινό με ελεύθερη είσοδο. Το πρόγραμμα της Ημερίδας είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του CYS, www.cys.org.cy .