Ελληνικά
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018 06:52

Βράβευση Εξωτερικών Συνεργατών (CYS) στην Ημερίδα “CYStandarDay 2018”

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 4 Οκτωβρίου, 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ το “CYStandarDay 2018”, Ημερίδα την οποία διοργανώνει σε ετήσια βάση ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), με σκοπό τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Προτύπων.

Kατά τη διάρκεια της Ημερίδας, για δεύτερη συνεχή χρονιά ο CYS βράβευσε μέσω του Σχεδίου Βραβεύσεων Εξωτερικών Συνεργατών, Κύπριους εμπειρογνώμονες-συνεργάτες για την εθελοντική συνολική προσφορά τους στην Τυποποίηση.

IMG 0088

IMG 0085

Στην κατηγορία “Εθνικός Αντιπρόσωπος” το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Λούη Λοΐζου. Ο κ.Λοΐζου εκπροσωπεί τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Συμβούλων Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΕΣΕΚ) και είναι ιδρυτής και Ανώτατος Εκτελεστικός Σύμβουλος της εταιρείας CBA Conquest Business Advisors. Είναι επίσης Εθνικός Αντιπρόσωπος του CYS στην Ευρωπαϊκή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης CEN/TC 447: Horizontal standards for the provision of services.

Στην κατηγορία “Μέλος Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής” το βραβείο απονεμήθηκε στον κ. Χριστόδουλο Χατζηγεωργίου. Ο κ.Χατζηγεωργίου είναι Α΄ Γεωλογικός Λειτουργός στο Τμήμα Γεωλογικής Επισκόπησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος. Είναι Πρόεδρος της Εθνικής Τεχνικής Επιτροπής Τυποποίησης CYS TC 05 - Φυσικός Λίθος και ταυτόχρονα μέλος στις Εθνικές Τεχνικές Επιτροπές Τυποποίησης CYS TC 02 - Αδρανή Υλικά, CYS TC 04 - Τοιχοποιία από Άργιλο, CYS TC 06 – Σκυρόδεμα, CYS TC 14 - Προκατασκευασμένα από Σκυρόδεμα και CYS TC 18 - Ευρωκώδικες.

Τόσο ο κ. Λοΐζου όσο και ο κ. Χατζηγεωργίου, ευχαρίστησαν τον CYS για την αναγνώριση και επιβράβευση αυτή και τόνισαν ότι θα συνεχίσουν να συνεισφέρουν με επαγγελματισμό και ιδιαίτερο ζήλο στις δραστηριότητες της Τυποποίησης, συμβάλλοντας με ενέργειές τους στην αναβάθμιση της ποιότητας στην Κύπρο.