Ελληνικά
Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 09:10

Έγκριση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων CYS 2019

Έχοντας υπόψιν το 3ετές Στρατηγικό Σχέδιο Δράσης του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) 2017-2019 και ειδικά τον Στρατηγικό Στόχο 3: Συνεχής Ανάπτυξη Ανθρώπινων Πόρων και Διαδικασιών Λειτουργίας του Οργανισμού και Οικονομική Ανάπτυξη του, ο CYS προγραμματίζει τις δραστηριότητες του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης του.

Η θεματολογία η οποία αναπτύσσει κατά την εν λόγω περίοδο πηγάζει κατά κύριο λόγο από τις προτεραιότητες των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Τυποποίησης, των Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης αλλά και της Ευρωπαϊκή Επιτροπής στα θέματα τυποποίησης, πάντοτε σύμφωνα με τις εθνικές προτεραιότητες της Κύπρου.

Για το Α’ Εξάμηνο 2019 ο CYSπρογραμματίζει 10 εκπαιδευτικά προγράμματα, μέσω της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), με θεματολογίες που περιστρέφονται γύρω από Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα, Διοίκηση, Ασφάλεια και Υγεία, Περιβάλλον, Επιχειρησιακή Συνέχεια, Ενεργειακή Υποδομή, Αειφόρος Ανάπτυξης, Διαχείριση της Διαφθοράς και της Δωροδοκίας, κ.α.

Πατήστε εδώ και βρείτε τον κατάλογο με όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του CYS προσφέρει ειδικές τιμές σε φοιτητές και αυτοεργοδοτούμενους.

Για περισσότερες πληροφορείς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Κατάρτισης στο τηλέφωνο 22411442 ή στο ηλ. ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.