Ελληνικά
Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 12:16

Ενημερωτική Ημερίδα ‘Τεχνολογία BlockChain και Τυποποίηση’. Η επίδραση της στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνδιοργανώνουν ενημερωτική Ημερίδα η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαρτίου, 2019 και ώρα 15.30 μ.μ με θέμα Τεχνολογία Block Chain και Τυποποίηση. Η Επίδραση της στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα” . Η συμβολή της Τυποποίησης και των Προτύπων στην Τεχνολογία «BlockChain and Distribute Ledger Technologies»  θεωρείται αναμφισβήτητα πολύ σημαντική. 

H Ημερίδα έχει ως στόχο την παρουσίαση της τεχνολογίας Blockchainκαθώς και τις δυνατότητες εφαρμογής της σε αρκετούς τομείς της οικονομίας όπως χρηματοπιστωτικά συστήματα, συστήματα πληρωμών, συνοριακούς ελέγχους, διακυβέρνηση, δομικές λειτουργίες του διαδικτύου κ.α.

Ο αξιότιμος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Δημήτρης Συλλούρης έχει ευγενώς θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση.

Την Ημερίδα υποστηρίζουν Επιχειρηματικές Οργανώσεις, Φορείς και Επαγγελματικοί Συνδέσμοι.

Κύριοι ομιλητές στην ενημερωτική Ημερίδα θα είναι οι Εθνικοί Αντιπρόσωποι της Κύπρου στην Διεθνή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης ΙSO TC 307 ‘’BlockchainandDistributedLedgerTechnologies’’ , οι οποίοι κατέχουν ευρεία επαγγελματική εμπειρία στη Τεχνολογία BlockChainκαι καταθέτουν πολύτιμη συνεισφορά στην όλη εργασία που επιτελείται εκ μέρους της Κύπρου.

Για πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής πατήστε  εδώ.