Ελληνικά

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο λαμβάνει ολοένα και πιο μεγάλες διαστάσεις καθώς οι χάκερ αναπτύσσουν πιο προηγμένες τεχνικές εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Μελέτες δείχνουν ότι οι επιθέσεις αυτές αυξήθηκαν κατά 125% παγκοσμίως το 2021, με τα στοιχεία αυτά να υποδηλώνουν μια συνεχή άνοδο έως το 2023. Σε αυτό το μεταβαλλόμενο περιβάλλον και καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει νέες εξελισσόμενες προκλήσεις στον χώρο της κυβερνοασφάλειας, το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 27001:2022, έχει εκδοθεί και στοχεύει στην προστασία της εμπιστευτικότητας, της διαθεσιμότητας και της ακεραιότητας των πληροφοριών των Οργανισμών.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο εθνικός φορέας τυποποίησης, διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα, την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, και ώρα 09:30 – 13:30 στο ξενοδοχείο ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, στη Λευκωσία με θέμα:

ISO/IEC 27001:2022 - Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.  ΄΄Αλλαγές σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση΄΄

Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι εκπρόσωπος από την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ) καθώς επίσης και εθνικοί αντιπρόσωποι του CYS στη Διεθνή Επιτροπή Τυποποίησης  ISO/JTC1 SC27 και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή CEN/CLC/JTC 13.

Η ενημερωτική ημερίδα τελεί υπό την Αιγίδα της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ) και είναι ανοιχτή για συμμετοχή για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης του CYS για την εφαρμογή των προτύπων στο ευρύ κοινό.

Πρόγραμμα Ημερίδας

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Για εγγραφή πατήστε ΕΔΩ

 

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ