Ελληνικά

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023 ημερίδα με θέμα:

«Πρότυπο Διαπίστευσης Κλινικών Εργαστηρίων – H Νέα Έκδοση του

CYS EN ISO 15189 Ιατρικά (Κλινικά) Εργαστήρια: Απαιτήσεις Ποιότητας & Ικανότητας»

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα στη Λευκωσία, στις 09:30 π.μ. και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις βασικές απαιτήσεις της νέας έκδοσης του πρότυπου διαπίστευσης κλινικών εργαστηρίων, και τις αλλαγές που αυτή περιλαμβάνει σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση.

Βασικός εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Δημήτριος Κατσιέρης, ο οποίος κατέχει Διευθυντική θέση στον Αμερικανικό φορέα Διαπίστευσης IAS, είναι Επικεφαλής Αξιολογητής για μεγάλο αριθμό σχημάτων διαπίστευσης, συμμετέχει ενεργά στις εργασίες του Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) και διαθέτει πολύχρονη εμπειρία τόσο σε αξιολογήσεις όσο και σε εκπαιδεύσεις με βάση Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα όπως π.χ. CYS EN ISO 15189, CYS ΕΝ ISO/ΙΕC 17025 κ.α.

Η Ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Υγείας κ. Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξή της. Επιπλέον την Ημερίδα στηρίζει ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Ποιότητας (ΚΟΠΠ) ως ο Εθνικός Φορέας Διαπίστευσης της Κύπρου.

Η Ημερίδα ενδιαφέρει Διευθυντές και στελέχη κλινικών εργαστηρίων του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, Λειτουργούς, Τεχνικούς Υπεύθυνους και Υπεύθυνους Διαχείρισης Ποιότητας Κλινικών Εργαστηρίων, στελέχη  Φορέων Πιστοποίησης & Φορέων Ελέγχου, Συμβούλους Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας Κλινικών Εργαστηρίων, Αξιολογητές Φορέων Διαπίστευσης, και  Φορέων  Ελέγχου.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα και  για δήλωση συμμετοχής παρακαλώ πατήστε εδώ

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ