Ελληνικά

Ο Κυπριακός  Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) διοργανώνει στις 15 Οκτωβρίου 2024, στο LEMON PARK Events Venue στη Λευκωσία, συνέδριο με θέμα, CYS Standards Roadshow 2024: Challenges in Standardisation for the Oil & Gas Industry in the Eastern Mediterranean.

To συνέδριο θα επικεντρωθεί στις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της τυποποίησης στον τομέα του πετρελαίου και φυσικού αερίου, ιδιαίτερα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και στόχο έχει να ενημερώσει για τις εργασίες τυποποίησης και την σημασία των προτύπων στον τομέα αυτό. Αναμένεται να προσελκύσει εμπειρογνώμονες, ενδιαφερόμενους φορείς αλλά και τις ίδιες τις εταιρίες εκμετάλλευσης πετρελαίου και φυσικού αερίου, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις, να προωθήσουν τη συνεργασία και να καθοδηγήσουν το μέλλον της τυποποίησης στον κλάδο.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις από τοπικούς, περιφερειακούς και διεθνής φορείς, από εμπειρογνώμονες εκπόνησης προτύπων, αλλά και από τεχνοκράτες των ίδιων των εταιριών πετρελαίου και φυσικού αερίου. Στο συνέδριο θα δοθεί η ευκαιρία για συζητήσεις και δικτύωση που θα ενισχύσουν την καινοτομία, την ασφάλεια και τη βιωσιμότητα στον τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου www.cysroadshow2024.com ή να επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα +357-22411412, +357-22411415 και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ