Ελληνικά

Share

 Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, σας ενημερώνει ότι έχει τεθεί πρόσφατα από το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISO) σε δημόσια κρίση, το προσχέδιο του διεθνούς προτύπου ISO/DIS 45003 Occupational health and safety management systems Psychological health and safety at work: managing psychosocial risksGuidelines.

Ο CYS ως ισότιμο μέλος των Διεθνούς Οργανισμού Τυποποίησης (ISO) έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στην διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 15η Οκτωβρίου 2020.

 

Τα προσχέδια Ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων είναι διαθέσιμα σε όλους τους ενδιαφερόμενους χωρίς χρέωση. Όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (Τηλ.: 22411413/414, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

ISO post

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ