Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην Κύπρο τον Εκλελεγμένο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης CENELEC κ. Wolfgang Niedziella στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2021.

Στο πλαίσιο αυτό θα διοργανωθεί στις 26 Οκτωβρίου 2021, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων(ΟΕΒ), συνάντηση με τους Εθνικούς Αντιπροσώπους του CYS και εκπροσώπους αριθμού συνδέσμων που δραστηριοποιούνται στον ηλεκτροτεχνικό και ενεργειακό τομέα. Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση θα συμμετέχουν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εταιρειών Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας Κύπρου (ΣΕΑΠΕΚ), του Συνδέσμου Συμβούλων Μηχανικών Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων και Ενέργειας (ΣΜΗΜΕ), του Συνδέσμου Υδρογόνου Κύπρου, του Συνδέσμου Μεγάλων Καταναλωτών Ηλεκτρικής Ενέργειας, του Παγκύπριου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΠΑΣΕΕΞΕ) καθώς επίσης και εκπρόσωποι από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και το Επιστημονικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου(ΕΤΕΚ). 

Στη συνάντηση θα παρουσιαστεί το όραμα της CENELEC για την ηλεκτροτεχνική τυποποίηση στο πλαίσιο υλοποίησης της στρατηγικής 2030 για τους Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς Τυποποίησης CEN και CENELEC. Ακολούθως θα ακολουθήσει συζήτηση στην οποία θα γίνει ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις προκλήσεις, τα προβλήματα, τις ανησυχίες και το μέλλον της ηλεκτροτεχνικής τυποποίησης και της τεχνολογίας τα επόμενα χρόνια αλλά και των προβληματισμών των ενδιαφερόμενων μερών που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Ο CYS ευχαριστεί θερμά την ΟΕΒ για τη διαχρονική συνεργασία στις προσπάθειες για προώθηση και εφαρμογή των προτύπων στην βιομηχανία και τη στήριξη της στις δράσεις που πραγματοποιούνται για βελτίωση της ποιότητας.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ