Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο Εθνικός φορέας Τυποποίησης στην Κύπρο, ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι έχει τεθεί σε παράλληλη δημόσια κρίση, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Τυποποίησης (CEN) και το Διεθνή Οργανισμό Τυποποίησης (ISΟ), το προσχέδιο του Ευρωπαϊκού και διεθνούς προτύπου prEN ISO 15189 Medical laboratories - Requirements for quality and competence (ISO/DIS 15189:2021).

Ο CYS ως πλήρες μέλος των Ευρωπαϊκών & Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης, έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στη διαδικασία αυτή, μεταφέροντας τυχόν σχόλια ενδιαφερομένων μερών και την εθνική θέση της Κύπρου στη ψήφιση του προσχεδίου.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής σχολίων προς τον CYS αναφορικά με το προσχέδιο είναι η 23η Δεκεμβρίου 2021.

Όλοι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να προμηθευτούν το προσχέδιο του προτύπου και το έντυπο υποβολής σχολίων, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (Τηλ.: 2241141414, Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ