Ελληνικά

Share

Για πάνω από ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους στον κόσμο που ζουν με κάποιου είδους αναπηρία αλλά και για τα άτομα που βρίσκονται σε κάποιο στάδιο της ζωής τους σε μια ιδιαίτερη κατάσταση,  τα ταξίδια μπορεί να είναι μια δύσκολη υπόθεση. Αναγνωρίζοντας τη σημασία της άρσης των περιττών εμποδίων στον τουρισμό, ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης (ISO), δημοσίευσε το πρώτο πρότυπο που βοηθά την τουριστική βιομηχανία να καταστήσει τα ταξίδια προσβάσιμα για όλους.

Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Οργανισμό η κυρία Στέλλα Γαβριήλ - εθνική αντιπρόσωπος της ISO/TC 228 WG 14.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική ημερίδα για τα πρότυπα του Ιατρικού και Προσβάσιμου Τουρισμού στις 19 Απριλίου 2022, στη Λευκωσία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημερίδα από την ιστοσελίδα του CYS.  Μείνετε συντονισμένοι με τα μέσα του Οργανισμού για περαιτέρω ενημέρωση! Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις και σεμινάρια του Οργανισμού, κάνετε εγγραφή στο newsletter του CYS πατώντας εδώ.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ