Ελληνικά

Share

Κάθε χρόνο, χιλιάδες ασθενείς αναζητούν θεραπεία σε άλλη χώρα καθώς η πρόσβαση σε ταχύτερες θεραπείες χαμηλότερου κόστους, η φήμη των επαγγελματιών υγείας και η διαθεσιμότητα τεχνολογιών και εξοπλισμού εξακολουθεί να είναι ελκυστική επιλογή για πολλούς.

Ο Διεθνής Οργανισμός Τυποποίησης, δημοσίευσε το πρώτο διεθνές πρότυπο για τις απαιτήσεις υπηρεσιών στον ιατρικό τουρισμό, για να βοηθήσει τους ασθενείς να επιλέξουν με αυτοπεποίθηση και κατ’ επέκταση να υποστηρίξει την ασφαλή και υγιή ανάπτυξή του ιατρικού τουρισμού.

Πατήστε εδώ και μάθετε περισσότερα στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Οργανισμό ο κύριος Γιώργος Ιωάννου - εθνικός αντιπρόσωπος της ISO/TC 228 WG 2.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης διοργανώνει ανοικτή ενημερωτική ημερίδα για τα πρότυπα του Ιατρικού και Προσβάσιμου Τουρισμού στις 19 Απριλίου 2022, στη Λευκωσία. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την ημερίδα από την ιστοσελίδα του CYS.  Μείνετε συντονισμένοι με τα μέσα του Οργανισμού για περαιτέρω ενημέρωση! Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εκδηλώσεις και σεμινάρια του Οργανισμού, κάνετε εγγραφή στο newsletter του CYS πατώντας εδώ.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ