Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας Δημόσιας Κρίσης που αφορά στο προσχέδιο του εθνικού προτύπου για τα Φυθκιώτικα Υφαντά: prCYS 401:2022 «Φυθκιώτικα – Υφαντά κεντήματα Φύτης στον αργαλειό / Fythkiotika – Fyti embroideries on a weaving loom».

Το προσχέδιο του προτύπου έχει εκπονήσει η Εθνική Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης CYS/ΤC 25 – «ΦΥΘΚΙΩΤΙΚΟ ΥΦΑΝΤΟ», στην οποία συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι κοινωνικοί εταίροι. Τη Γραμματεία της Επιτροπής διαχειρίζεται ο CYS.

Όσοι ενδιαφερόμενοι επιθυμούν, μπορούν να προμηθευτούν το προσχέδιο και το έντυπο υποβολής σχολίων αφού επικοινωνήσουν με:

  • το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (τηλ. 22 411 414/413 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), ή
  • τον αρμόδιο Γραμματέα της Επιτροπής κ. Γιάννη Βασιάδη (τηλ. 22 411 421 – email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Η περίοδος της Δημόσιας Κρίσης έχει διάρκεια δύο (2) μήνες, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής σχολίων τις 15 Σεπτεμβρίου 2022.  

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ