Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης CYS εδώ και πολλά έτη διατηρεί Μνημόνιο Συνεργασίας με τον Γερμανικό Οργανισμό Τυποποίησης (DIN / Beuth Verlag GmbH), μέσω του οποίου διατίθενται προς πώληση στην Κυπριακή επικράτεια τα γερμανικά πρότυπα.

Στο πλαίσιο των τεχνολογικών αναβαθμίσεων ο CYS πληροφορεί ότι πλέον από την 1η Οκτωβρίου, 2022 είναι δυνατή η διάθεση των εν λόγω προτύπων στο κυπριακό κοινό και σε ηλεκτρονική μορφή

Η συγκεκριμένη εξέλιξη συνάδει απόλυτα με την εφαρμογή του Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 και την περιβαλλοντική πολιτική που εφαρμόζεται στον Οργανισμό για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται όπως επικοινωνούν με τα τηλέφωνα: 22 411414 / 22 411413 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  για περισσότερες πληροφορίες ή/και προμήθεια των γερμανικών προτύπων.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ