Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) με χαρά ανακοινώνει την έκδοση της Ετήσιας Έκθεσης για το έτος 2023.

Στην έκθεση παρουσιάζετε το έργο του CYS σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο κατά την διάρκεια του προηγουμένου έτους. Η έκθεση αναδεικνύει τις σημαντικότερες δράσεις και επιτεύγματα του CYS, ενώ τονίζει τον ρόλο του στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή σκηνή της Τυποποίησης και τη ουσιαστική συμβολή του CYS στην προώθηση και την εφαρμογή των προτύπων στην Κυπριακή κοινωνία.

Η Διεύθυνση και το Ανθρώπινο Δυναμικό του CYS θα συνεχίσουν το έργο τους με προσήλωσή στους στόχους του Οργανισμού για την εκπλήρωση της αποστολής που του ανατέθηκε από την Κυπριακή δημοκρατία.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την Έκθεση.

Οι ετήσιες εκθέσεις από το 2008 μέχρι και το 2023 είναι δημοσιευμένες στον ιστότοπο του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS). Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τις δράσεις του Οργανισμού μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 22 411 411 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ