Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) ανανέωσαν για δέκατη συνεχή χρονιά τη Συμφωνία (Ειδική Συνδρομή) τους για τη διευκόλυνση πρόσβασης στα πρότυπα από τα μέλη του ΕΤΕΚ.

Μέσω της Συμφωνίας αυτής, τα μέλη του ΕΤΕΚ έχουν δικαίωμα πρόσβασης χωρίς χρέωση στα πρώτα τρία Ευρωπαϊκά (CYS EN, CYS EN ISO, CYS EN IEC) ή/και εθνικά (CYS, CYS ISO) πρότυπα που θα προμηθευτούν, καθώς και άλλα προνόμια.

 

Δικαιούχοι είναι:

α) μέλη του ΕΤΕΚ (φυσικά πρόσωπα) τα οποία έχουν σε ισχύ άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για το 2024 

β) όσοι έχουν τακτοποιημένες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και με βάση την επαγγελματική τους κατάσταση στο μητρώο μελών είναι άνεργοι, συνταξιούχοι ή κάτοικοι εξωτερικού. 

Τα μέλη που πληρούν τα πιο πάνω κριτήρια μπορούν να εγγραφούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του CYS για να αποκτήσουν πρόσβαση στα πρότυπα ακολουθώντας τον πιο κάτω σύνδεσμο:   

https://std-ol.cys.org.cy/RegisterEtek

[ Σημείωση: Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην πλατφόρμα του CYS και έχουν εν ισχύ άδεια άσκησης επαγγέλματος για το 2024, ΔΕΝ χρειάζεται να επαναλάβουν τη διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα ]

Η συμφωνία για δωρεάν πρόσβαση σε πρότυπα ισχύει μέχρι 28 Φεβρουαρίου, 2025 ενώ υπάρχει η δυνατότητα συνδρομής σε προνομιακά σχήματα με πολύ χαμηλό ετήσιο τέλος. 

Μέσω της Συμφωνίας αυτής, δίνεται έμφαση στη στήριξη των Μηχανικών για εξειδίκευση στα πρότυπα, προσφέροντας τους την ευκαιρία για  απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της Μηχανικής επιστήμης.

 

Για περισσότερες  πληροφορίες οι   ενδιαφερόμενοι μπορούννα επικοινωνούν με:

Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS)

Τηλ: 22-411414 / 22-411413 / 22-411411

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.cys.org.cy

ETEK1

Επιστημονικό και Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ)

 Τηλ: 22-877644

 Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.etek.org.cy

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE