Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) στις 16 Απριλίου επισκέφθηκε το Πανεπιστήμιο Frederick με στόχο την προσέλκυση των νέων στην τυποποίηση.

Η κατανόηση της σημασίας των προτύπων είναι σημαντική ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν τον αντίκτυπο που μπορούν να έχουν, με τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες τυποποίησης, στο μέλλον της Ευρώπης και του κόσμου σε όλες τις πτυχές. Οι νέοι, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει σε έναν αναπτυσσόμενο ψηφιακό κόσμο και έχουν υιοθετήσει ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες στην καθημερινή τους ζωή, μπορούν να φέρουν νέες προοπτικές και καινοτόμες ιδέες στην τυποποίηση. Μέσω της τυποποίησης οι νέοι μπορούν να σχεδιάσουν τον κόσμο του μέλλοντος αποφασίζοντας πώς θα αναπτυχθούν προϊόντα και υπηρεσίες και συμβάλλοντας ενεργά στις διαδικασίες της εκπόνησης προτύπων.

Κατά την επίσκεψη των λειτουργών του CYS στο Πανεπιστήμιο Frederick, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την Τυποποίηση και τα πρότυπα αλλά και να κατανοήσουν ολόκληρη τη διαδικασία της τυποποίησης, από την σύλληψη της αρχικής ιδέας μέχρι το τελικό πρότυπο, μέσω του διαδραστικού παιχνιδιού «IEC Standartisation Quest».

Buy & Access Standards

You can search for standards using the standards indexing system

FIND OUT MORE