Ελληνικά

Έκδοση Άδειας Εγκαταστατών Εσωτερικής Καλωδίωσης

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν ηλεκτρονικά όλα τα στοιχεία της αίτησης τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή ταχυδρομικώς στην διεύθυνση Τ.Θ. 16197, 2086 Λευκωσία.  Σε περίπτωση όπου αυτό δεν είναι εφικτό, μπορούν να προσκομίζουν σε φάκελο στα γραφεία μας τα στοιχεία αυτά μαζί με το τέλος της άδειας και θα ενημερώνονται τηλεφωνικώς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. 

Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται γίνονται διαδικτυακά με κατάθεση του τέλους στον λογαριασμό μας ή μέσω JCC.  

Σε περίπτωση όπου αυτό δεν είναι εφικτό, η πληρωμή θα γίνεται κατά την προσέλευση του εγκαταστάτη στα γραφεία μας για να παραλάβει την άδεια του, κατόπιν διευθέτησης ραντεβού και αφού θα έχει προηγηθεί η αποστολή των στοιχείων του. Οι εκδομένες άδειες των οποίων η πληρωμή έχει διευθετηθεί διαδικτυακά, θα αποστέλλονται με ταχυδρομείο και θα ενημερώνονται σχετικά οι αιτητές.

 

Επίσκεψη πολιτών για μελέτη/αγορά προτύπων

Οι πολίτες που επιθυμούν να προσέλθουν στο ΚΕΠΕ για μελέτη/αγορά προτύπων, μπορούν να το κάνουν κατόπιν διευθέτησης ραντεβού με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης.

Οι αγορές των προτύπων μπορούν επίσης να γίνονται απευθείας μέσω της ιστοσελίδας μας, ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο Τμήμα Πωλήσεων του ΚΕΠΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για πρόσβαση στο ΚΕΠΕ, παρακαλώ διαβάστε τις σχετικές οδηγίες εδώ.