Ελληνικά
Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016 09:33

Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας

Η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (KEΠ) και O Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) συνδιοργανώνουν την Ετήσια Εκδήλωση Ποιότητας «Ημερίδα Ποιότητας 2016», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου, 2016 και ώρα 11.00π.μ. στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Στο πλαίσιο του Ετήσιου Θεσμού «Τιμητικές Διακρίσεις Ποιότητας» που έχει καθιερωθεί από την ΚΕΠ και τον CYS, στη φετινή εκδήλωσης, η Τιμητική Διάκριση θα απονεμηθεί στην εταιρεία ElyseeIrrigationLtd για την πολύχρονη και αξιόλογη προσφορά τόσο στο τομέα της πιστοποίησης όσο και στο τομέα της τυποποίησης.

Η Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (ΚΕΠ) κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της πιο πάνω Ετήσιας Εκδήλωσης Ποιότητας, επίσης τιμά, απονέμοντας επίσημα τα πιστοποιητικά, σε όλες τις νέες πιστοποιημένες εταιρείες/οργανισμούς για τα ακόλουθα:

Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας (ISO 9001)

Σύστημα Διαχείρισης Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (OHSAS 18001)

Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης (ISO 14001) και ΕΜΑS

Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ISO 22000)

Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISO/IEC 27001)

Σήμανση CE

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Έλεγχος Εγκατάστασης Εξοπλισμού Παιχνιδότοπων

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Έντιμος Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης. Έχουν επίσης προσκληθεί Υπουργοί, Βουλευτές, Αξιωματούχοι του Κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Εκπρόσωποι Οργανώσεων, Φορέων, Ακαδημαϊκοί και Επαγγελματίες από όλους τους τομείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.