Ελληνικά
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 09:18

Ανοικτή Ημερίδα CYS για το νέο ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems - Requirements with guidance for use

HMERIDA ISO 45001

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) επιθυμεί να ενημερώσει ότι διοργανώνει την Παρασκευή 20 Απριλίου, 2018 ημερίδα με θέμα:«Νέο Διεθνές Πρότυπο «ISO 45001:2018 Occupational health and safety management systems - Requirements with guidance for use».

Η ημερίδα θα γίνει στο ξενοδοχείο Cleopatra στη Λευκωσία στις 09:30 π.μ. και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο. 

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τις βασικές απαιτήσεις του νέου προτύπου ISO 45001 καθώς αυτό έχει εφαρμογή σε μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, βιομηχανιών, επαγγελμάτων και υπηρεσιών.Το ISO 45001 καθορίζει τις απαιτήσεις εφαρμογής ενός συστήματος διαχείρισης ασφάλειας και υγείας στην εργασία, περιέχει κατευθυντήριες οδηγίες χρήσης και είναι πιστοποιήσιμο.  Κύριος εισηγητής στην ημερίδα θα είναι ο κ. Γιάννης Τσούντας, εθνικός αντιπρόσωπος του CYS στη Διεθνή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης ISO/PC 283, η οποία είχε αναλάβει την εκπόνηση του προτύπου.

Στην ημερίδα θα κληθούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι από την Κυπριακή βιομηχανία, επιχειρήσεις και υπηρεσίες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, που εφαρμόζουν συστήματα διαχείρισης ασφάλειας και υγείας, υπεύθυνοι ασφάλειας και υγείας, συμβουλευτικές υπηρεσίες και φορείς πιστοποίησης συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας και υγείας.

Η ημερίδα γίνεται με τη στήριξη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ), της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), του Κυπριακού Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και του Συνδέσμου Ασφάλειας & Υγείας Κύπρου (ΣΑΥΚ).

Χορηγός της ημερίδας είναι η Τσιμεντοποιία Βασιλικού Δημόσια Εταιρεία Λτδ.

Πατήστε πιο κάτω για την πρόσκληση και δήλωση συμμετοχής

Πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής