Ελληνικά
Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019 09:20

CYS EN ISO 50001:2018-Εξοικονομήστε με πολλαπλά οφέλη εφαρμόζοντας Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) σας προσκαλεί στην Ημερίδα με τίτλο: 
CYS EN ISO 50001:2018
"Εξοικονομήστε με πολλαπλά οφέλη
εφαρμόζοντας Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης"
 
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Απριλίου 2019, μεταξύ των ωρών 09:00 - 13:00 στο  Κτήριο Διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας στη Λευκωσία (αίθουσα εκδηλώσεων Πασχάλης Πασχαλίδης) και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο. 
Το CYS EN ISO 50001 καθορίζει τις απαιτήσεις εφαρμογής ενός συστήματος ενεργειακής διαχείρισης, περιέχει κατευθυντήριες οδηγίες χρήσης και είναι πιστοποιήσιμο. Στόχος της Ημερίδας είναι να αναλυθούν οι βασικές πρόνοιες της νέας έκδοσης του προτύπου και να παρουσιαστούν τα πολλαπλά οφέλη της εφαρμογής του, μέσα από πραγματικά παραδείγματα κυπριακών επιχειρήσεων/ οργανισμών.
 
Κύριος εισηγητής της Ημερίδας θα είναι ο δρ Απόστολος Μιχόπουλος, εθνικός αντιπρόσωπος του CYS στη Διεθνή Τεχνική Επιτροπή Τυποποίησης ISO/TC 301, η οποία έχει την αρμοδιότητα για την εκπόνηση του προτύπου.
 
Η Ημερίδα γίνεται με τη στήριξη της Υπηρεσίας Ενέργειας (Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας).
 
Χορηγοί της Ημερίδας είναι η Ελληνική Τράπεζα, η Υπηρεσία Ενέργειας και η Τσιμεντοποιία Βασιλικού.
 
Για πληροφορίες και υποβολή δηλώσεων συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε μέχρι τις 3Απριλίου 2019 με την κα Μαρία Θεοφάνους, τηλ. 22411442 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 
Πατήστε ΕΔΩ για το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής.