Ελληνικά
Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019 07:21

Eθνικά Προσαρτήματα Ευρωκωδίκων 4+6 σε Δημόσια Κρίση

O Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας Δημόσιας Κρίσης που αφορά τα προσχέδια των Εθνικών Προσαρτημάτων για τους Ευρωκώδικες. Πιο κάτω παρατίθενται οι τίτλοι των Προσχεδίων που βρίσκονται σε Δημόσια Κρίση.
Η περίοδος της Δημόσιας Κρίσης έχει διάρκεια δύο (2) μήνες, με καταληκτική ημερομηνία υποβολής σχολίων τις 04/06/2019. Τα προσχέδια είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του CYS ενώ όλα τα σχόλια θα πρέπει να καταγράφονται στο Συνημμένο έντυπο σχολίων και να υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: a.dionysiou@cys.org.cy ή στο φαξ 22 411 511.
Τα εν λόγω προσχέδια έχουν εκπονηθεί από τις υποεπιτροπές της Εθνικής Τεχνική Επιτροπής Τυποποίησης CYS TC 18 «Ευρωκώδικες», στην οποία συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι κοινωνικοί εταίροι. Τη γραμματεία της Eπιτροπής διαχειρίζεται ο CYS. Για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS (τηλ. +22 411 413/14 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή την αρμόδιο Γραμματέα της Επιτροπής(τηλ. +22 411 419, a.dionysiou@cys.org.cy)