Ελληνικά
Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 09:18

Ανανέωση Άδειας Εγκαταστάτη Εσωτερικής Καλωδίωσης (ΕΕΚ)

electrician with plug

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) πληροφορεί όλους τους εγκαταστάτες Εσωτερικής Καλωδίωσης (ΕΕΚ) οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει Άδεια Εγκαταστάτη Εσωτερικής Καλωδίωσης (ΕΕΚ) από τις 02 Μαΐου 2018 και έπειτα, ότι από τις 02 Μαΐου 2019 θα ξεκινήσει η ανανέωση των αδειών ΕΕΚ για την επόμενη χρονική περίοδο δώδεκα μηνών.

Για σκοπούς ταχύτερης και ευκολότερης διεκπεραίωσης, η πληρωμή για την ανανέωση της άδειας θα είναι εφικτή μέσω διαδικτύου (JCCSmart.com) στη διεύθυνση https://www.jccsmart.com/ (στην κατηγορία κυβερνητικές υπηρεσίες – Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης).

Δυνατότητα πληρωμής θα υπάρχει επίσης μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί ο CYS στην Ελληνική Τράπεζα ή απευθείας στο Κέντρο Πληροφόρησης και Εξυπηρέτησης του CYS στη Λευκωσία (Λεωφ. Λεμεσού και Κώστα Αναξαγόρα 30, 2014 Λευκωσία).

Tο τέλος της ανανέωσης ανέρχεται στα €10 και η αποστολή της άδειας μαζί με τιμολόγιο τοις μετρητοίς θα γίνεται μέσω ταχυδρομείου.  Άτομα που επιθυμούν να παραλάβουν την άδεια τους από τα γραφεία του CYS, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν έγκαιρα στα τηλέφωνα 22 411413 / 22 411414.