Ελληνικά

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και η Αρχή Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού (CyMDA) συνδιοργανώνουν στις 31 Μαρτίου 2021 στις 10:30 π.μ.

ανοικτή διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα με τίτλο:

 «Νέος Κανονισμός Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού MDR 2017/745

και Εναρμονισμένα Πρότυπα»

 Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων αναφορικά με το νέο Ευρωπαϊκό Κανονισμό για τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που τίθεται σε εφαρμογή στις 26 Μάϊου 2021 και τη χρήση των Εναρμονισμένων προτύπων που στηρίζουν της εφαρμογή του.

Η ημερίδα ενδιαφέρει κατασκευαστές και εισαγωγείς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, νοσηλευτήρια και άλλους παροχείς υπηρεσιών υγείας, τμήματα αγορών και προμηθειών κ.α.

program 31.3.2021

Για ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου πατήστε εδώ https://forms.gle/AfTo2SBNDK7vTaWz5

Για πληροφορίες, το πρόγραμμα και υποβολή δηλώσεων συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε (μέχρι τη Δευτέρα 29 Μαρτίου) με την κα Μαρία Θεοφάνους, τηλ.22411442 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Παρουσιάσεις Ημερίδας

1. Οι Δραστηριότητες του CYS στον Τομέα Υγείας Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού

2. Υποχρεώσεις Οικονομικών φορέων

3. Εναρμονισμένα Πρότυπα Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού Σήμανση CE Χρήση Προτύπων στις Δημόσιες Συμβάσεις - CYS EN ISO 13485 CYS EN ISO 9001

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ