Ελληνικά

Οι οργανισμοί και οι εταιρείες καλούνται να διαχειριστούν κρίσεις που δεν έχουν αντιμετωπίσει στο παρελθόν είτε από φυσικές καταστροφές είτε από επιθέσεις άλλης μορφής. Η διαχείριση κρίσεων αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας ζήτημα για οργανισμούς και κοινότητες παγκοσμίως και απαιτείται όπως ετοιμαστούν κατάλληλα για να μπορούν να τις αντιμετωπίσουν. Η προοπτική να μετατραπεί μια κρίση σε ευκαιρία ανάκαμψης και ανάπτυξης απαιτεί την υιοθέτηση προτύπων και την εφαρμογή καλών πρακτικών. Καθορίζοντας τον τρόπο αντιμετώπισης των κρίσεων, τα πρότυπα αποτελούν μια καθοδηγητική βάση για την αποτελεσματική προετοιμασία, αντίδραση και ανάκαμψη. Οι καλές πρακτικές, από την άλλη πλευρά, αναδεικνύουν τις επιτυχημένες προσεγγίσεις και τις αποτελεσματικές στρατηγικές που μπορούν να εφαρμοστούν για να αντιμετωπιστούν και να υπερνικηθούν οι κρίσεις.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS), ως ο εθνικός φορέας τυποποίησης, διοργανώνει για το θέμα αυτό ενημερωτική ημερίδα ανοιχτής συμμετοχής, την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023, και ώρα 08:45 – 12:00 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στη Λευκωσία.

Φιλοξενούμενοι ομιλητές στην ημερίδα θα είναι: ο Δρ Γιώργος Μπούστρας, Ειδικός Σύμβουλος Πρόεδρου Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα Διαχείρισης Κρίσεων και Πολιτικής Προστασίας, η Δρ Αικατερίνη Πουστουρλή, Εμπειρογνώμων Τυποποίησης στην Ασφάλεια & Προστασία Κρίσιμων Υποδομών, ο κ. Κυριάκος Χατζηγεωργίου, Ανώτερος Λειτουργός Πολιτικής Άμυνας, ο κ. Γιάννος Γρηγορίου, Εθνικός Αντιπρόσωπος της ISO TC 292- Security and resilience της Ομάδας Επιχειρησιακής Συνέχειας Cyta και ο κ. Άκης Σωφρονίου, Ανώτερος Λειτουργός, Υπεύθυνος του Τομέα Ασφάλειας Υγείας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Η συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα είναι ελεύθερη και εντάσσεται στο πλαίσιο εκστρατείας ενημέρωσης του Οργανισμού για την εφαρμογή προτύπων.

Πατήστε εδώ για το πρόγραμμα.

Για εγγραφή πατήστε εδώ.

 

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ