Ελληνικά

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) και ο Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου (ΣΑΚ) συνδιοργανώνουν τη Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου ημερίδα με θέμα:

To νέο πρότυπο CYS EN 17226:2023  Υπηρεσίες Ινστιτούτου Αισθητικής –

Απαιτήσεις και συστάσεις για την παροχή υπηρεσιών 

Η ημερίδα θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΚΕΒΕ, στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή 38 & Δεληγιώργη 3, Λευκωσία, στις 09:30 π.μ. και είναι ανοικτή προς όλους τους ενδιαφερόμενους με ελεύθερη είσοδο. 

Στόχος της Ημερίδας είναι η ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων αναφορικά με τις βασικές απαιτήσεις του προτύπου CYS EN 17226 που αφορά στη λειτουργία των ινστιτούτων αισθητικής και σημαντικά θέματα όπως είναι η ικανοποίηση των πελατών, η διακρίβωση και συντήρηση εξοπλισμού, η αξιολόγηση κινδύνων, η ανάγκη τήρησης τεκμηριωμένων πληροφορίων κ.α.   

το πρότυπο έχει πρόσφατα μεταφραστεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τυποποίησης (CYS)  στην ελληνική γλώσσα με τη χορηγία του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου (ΣΑΚ).  

Πατήστε ΕΔΩ για την πρόσκληση, το πρόγραμμα της ημερίδας, καθώς και όλες οι πληροφορίες αναφορά με την διαθεσιμότητα του προτύπου σε προνομιακή τιμή, σε όλα τα μέλη του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου,

με την επίδειξη της ταυτότητας του ΣΑΚ.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 22889823 ή/και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 8/11/2023

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ