Ελληνικά

Share

Με στόχο την προώθηση αξιοποίησης των προτύπων στην κοινωνία, το Κέντρο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Κυπριακού Οργανισμού Τυποποίησης (CYS) προγραμματίζει και για το Β’ εξάμηνο 2021, τη  διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάρτισης.

Από το 2015 που έχει αξιολογηθεί και πιστοποιηθεί από την ΑνΑΔ ως Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) και ως Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΕΚ), o CYS συνεχίζει  να ανταποκρίνεται  στις συμβατικές του υποχρεώσεις για ενημέρωση του κοινού για τα πρότυπα και την τυποποίηση, ενώ ενισχύει τις δράσεις του και με προγράμματα κατάρτισης για την χρήση των προτύπων από τους ενδιαφερόμενους.

Η πανδημία του COVID-19 ανέτρεψε την καθημερινότητα μας, ενώ παράλληλα επηρέασε σημαντικά την οικονομία και την κοινωνία γενικότερα. Αξιοποιώντας  την τεχνολογία και τα σύγχρονα εργαλεία, ο CYS διοργανώνει πλέον και διαδικτυακές εκπαιδεύσεις, με θεματολογία που περιστρέφεται γύρω από Ευρωπαϊκά και Διεθνή Πρότυπα και πηγάζει κατά κύριο λόγο  από τις προτεραιότητες των Ευρωπαϊκών Οργανισμών Τυποποίησης, των Διεθνών Οργανισμών Τυποποίησης αλλά και της Ευρωπαϊκή Επιτροπής στα θέματα τυποποίησης, πάντοτε σύμφωνα με τις εθνικές προτεραιότητες της Κύπρου. 

Για το Β’ Εξάμηνο 2021 ο CYS προγραμματίζει 5 εκπαιδευτικά προγράμματα, μέσω της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ), τα οποία μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ

Για περισσότερες πληροφορείς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη Κατάρτισης στο τηλέφωνο 22411442 ή στο ηλ. ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ