Ελληνικά

Share

Ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης (CYS) έχει την τιμή να φιλοξενήσει στην Κύπρο τον Εκλεγμένο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ηλεκτροτεχνικής Τυποποίησης CENELEC κ. Wolfgang Niedziella στις 25 και 26 Οκτωβρίου 2021.

Στο πλαίσιο αυτό, ο εκλεγμένος Πρόεδρος θα συναντηθεί με τα ενδιαφερόμενα μέρη του τομέα της ηλεκτροτεχνικής τυποποίησης αλλά και θα ενημερωθεί για τις δράσεις και τα έργα της Κύπρου στον τομέα αυτό αλλά και της ενέργειας, στις συσκέψεις που προγραμματίζονται για το σκοπό αυτό.

Στις συναντήσεις που προγραμματίζονται εν όψει της επικείμενης διήμερης επίσκεψης του Εκλεγμένου Προέδρου ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα υφιστάμενα και νέα έργα στην Κύπρο στον ηλεκτροτεχνικό και ενεργειακό τομέα, οι προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ηλεκτρολογικός τομέας στην Κύπρο αλλά και οι πιθανές ανησυχίες και το μέλλον του τομέα στο εθνικό και Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο CYS, στην προσπάθεια αυτή, θα διοργανώσει ανάμεσα σε άλλες δράσεις γεύμα εργασίας στο οποίο θα συμμετέχουν με παρουσιάσεις, εταιρείες και οργανισμοί που δραστηριοποιούνται στους τομείς αυτούς στην Κύπρο με χορηγό την εταιρεία VTTV, η οποία στηρίζει ενεργά τις δράσεις του CYS.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ