Ελληνικά

Share

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Αθήνα 7-9/2/2023 από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Συνέδριο με θέμα ‘ΝΑΤΟ Use of Civil Standards’ στο οποίο προσκλήθηκε και συμμετείχε ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης  (CYS) δια του Διευθυντή Τυποποίησης, Πάμπου Καμμά.

Επίκεντρο του Συνεδρίου βρέθηκε η Διαλειτουργικότητα και η χρήση σύγχρονης αναδυόμενης τεχνολογίας στην Τυποποίηση, που υιοθετεί το Βόρειο-Ατλαντικό Σύμφωνο.

Συμμετέχοντες προήλθαν, εκτός από τα Υπουργεία Άμυνας και τα Γενικά Επιτελεία Όπλων χωρών-μελών του ΝΑΤΟ, εκπρόσωποι Οργανισμών Τυποποίησης, της Βιομηχανίας, Ακαδημαϊκών και Ερευνητικών Κέντρων και άλλα  ενδιαφερόμενα μέρη της τυποποίησης με εστίαση τον Αμυντικό Τομέα και την Τεχνολογία.

Η παρουσία του CYS στο Συνέδριο, εκτός από την αναγνώριση του έργου του στα θέματα τυποποίησης στον χώρο, έδωσε την ευκαιρία γνωριμιών με Συνέδρους και ανάπτυξη συνεργασιών στα θέματα που πραγματεύτηκε το Συνέδριο. Επιπρόσθετα δόθηκε η ευκαιρία να διεξαχθούν επαφές με εκπροσώπους χωρών-μελών του  European Defence Agency (EDA) και να προβληθεί η συμμετοχή εκπαιδευομένων στο Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την Ευρωπαϊκή Τυποποίηση στον Ευρωπαϊκό Αμυντικό χώρο, που συνδιοργανώνει ο CYS με το ΥΠΑΜ/ΓΕΕΦ, 24-26/10/2023 στην Λάρνακα.

Πρότυπα: Πρόσβαση & Αγορά

Μπορείτε να ψάξετε για πρότυπα χρησιμοποιώντας το ευρετήριο προτύπων

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ